Публикация

Безплатни прегледи и консултации през март в Инвитро АГ център „Димитров“

Безплатни прегледи и консултации през март в Инвитро АГ център „Димитров“

Всеки четвъртък от март репродуктивните специалисти от клиниката ще провеждат безплатни първични прегледи и консултации на дами, които планират да станат майки
За поредна година Инвитро АГ център „Димитров“ със специален жест към дамите, които планират да станат майки. През най-женския месец от годината АГ специалистите ще провеждат безплатни първични прегледи и консултации на жени, които планират бебе.

Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък от месеца

между 12:00 и 15:00 часа в клиниката с адрес: гр. София, ж.к. Младост I, ул. „Д-р Стоян Чомаков“ 2.


Датите са: 2, 9, 16, 23 и 30 март.

 

Инвитро център Димитров


„Този жест към дамите е свързан с желанието ни по-голяма част от тях да обърнат внимание на репродуктивното си здраве. Разцветът на репродуктивния период на жената е между 18 и 30 години, което е и най-добрата възраст за забременяване“, напомня д-р Йосиф Димитров – управител на Ин витро АГ център Димитров и специалист по репродуктивно здраве с над 40-годишен опит.


„След 30-ата година фертилитетът започва бавно да се понижава, а след 35 г. стремително пада надолу. Родителството не бива да се отлага“, допълва д-р Димитров.


Всички жени, които желаят да се включат в безплатните първични прегледи и консултации през март, е необходимо да си запишат час предварително на телефоните на регистратурата: 02/95 473 40 ; 0888 23 22 00.

Коментари