Публикация

Коментари

DetoxiFive
8 ное 2016 17:11

Здравейте, Милен! Благодарим Ви за вниманието! Абсолютно сме съгласни с Вас. Тялото е съвършена машина и идеално се справя с всякакви проблеми, когато работи в идеална среда. За съжаление, животът, който водим - храната, въздуха, стреса - не действат благоприятно на организма и той трудно се справя с обезвреждането на токсините. Добрата храна, движението, справянето със стреса със сигурност са ключови фактори за нашето здраве.

Според мен човешкия организъм функционира така, че се детоксикира постоянно с всички органи и системи. Така, че едва ли има нужда от приема на нещо допълнително освен повечко вода плюс плодове и зеленчуци. Разбира се в комбинация с движение, ограничаване на пържено, панирано, пикантно, по-малко пушене и повече хубави емоции. Лека вечер!

DetoxiFive
8 ное 2016 16:56

Здравейте! Благодарим Ви за въпроса. Можете да ползвате продукта и да съчетаете времето на приема му с Коледния пост. Това едновременно би допринесло за по-бързото и качествено пречистване на организма. Желаем Ви здраве и усмихната вечер!

г-ца Ния Ивова
8 ное 2016 12:56

Здравейте. Смятам да спазвам Коледния пост тази година. Бих искала да изчистя тялото си от токсините. Според вас в случая подходящ ли е ДетоксиФайв?

Много Ви благодаря за подробния отговор, смятам да го пробвам и непременно ще пиша какъв е резултата. Много се надявам да има ефект и, се радвам че Ви открих!

DetoxiFive
7 ное 2016 09:18

Здравейте Михаела! Благодарим за вниманието и за въпроса. ДетоксиФайв е изцяло натурален продукт, който подпомага отделянето на отпадни вещества от организма. Не съдържа никакви животински продукти, изкуствени оцветители или консерванти. Съставките му са висококачествени екстракти от билките Андрографис, Леспедеза, Мащерка, Репей. Съдържа и органичен Селен. Приемът на продукта често в началото е съпроводен с така наречената лечебна криза. Възможно е тя да се изрази в главоболие, засилена диуреза, кожни неразположения, кашлица и други. При всеки е строго индивидуално. Самата криза продължава няколко дни. След приема (минимум един месец) детоксикационният ефект се отразява не само върху жизнения тонус и по-добрата енергия, но и върху кожата, косата и ноктите. Няма данни за нито една от билките да дразни корема или стомаха. Но, за всеки случай, по-добре да не приемате ДетоксиФайв на гладно. Не е необходимо да спазвате определен хранителен режим. Ще се радваме да споделите своите впечатления след приема му. Желаем Ви здраве и усмихнати дни!

Здравейте, аз съм активен спортист, състезател, тренирам всеки ден по няколко часа доста интензивно. Стремя се да се храня здравословно, но имам проблеми с корема и гастрит. Искам да попитам дали мога да го пия и дали по някакъв начин ще наруши тренировъчния ми ритъм, в смисъл да намали силите ми или да се наложи да не тренирам? Също така ме интересува дали не дразни корема и трябва ли да спазвам някаква диета докато го пия. Аз много често пътувам. Не пия стимулиращи вещества, само витамини.Напоследък много често ми излизът пъпки и искам да си изчистя тялото от токсини и предпочитам да не е с химия. В него няма химия нали?

DetoxiFive
17 окт 2016 10:52

Здравейте, Димитър! Специалистите споделят, че комбинацията на медикамента, който приемате с други, не е препоръчителна. Другият вариант е да го замените с по-съвременни такива, но най-добре е да се посъветвате с Вашия личен лекар. Благодарим Ви за вниманието! Желаем Ви здраве!

Стоянка Пеева
17 окт 2016 10:21

Благодаря за изчерпателния отговор!

Синтром

DetoxiFive
16 окт 2016 20:35

Здравейте, Димитър! Благодарим за интереса и за въпроса. За съжаление, не можем еднозначно да Ви отговорим. По принцип клиничните изследвания при съставките в Детоксифайв сочат, че е добре приемът им да бъде с няколко часа разлика от този на други медикаменти (поне 4 часа разстояние). Приемът на антикоагуланти изисква съобразяване с особена практика и би трябвало да се съобрази дори с хранителния режим. Можете ли да споделите какъв точно вид антикоагулант приемате? Приемът на по-старите видове по принцип трябва да бъде съчетан със специален режим, но по-съвременните могат да се съчетават.

Здравейте! Може ли да си прави детоксикация с този препарат човек, който е постоянно на лекарства за предсърдно мъждене, контрол на кръвното и антикоагулант? Ще има ли в този случай детоксикацията положителен ефект или обратно - ще отслаби действието на лекарствата?