Публикация

Защо в Австрия броя на смъртните случаи е сравнително малък?

Защо в Австрия броя на смъртните случаи е сравнително малък?

Коментари

Анонимен
29 мар 2020 09:00

По интересно е защо Индия, държава граничеща с Китай и имаща силни връзки с нея,липса на хигиена  има 871 заразени с диагноза и  19 починали?

Анонимен
29 мар 2020 10:58

Възможна причина е недостатъчно изследване, съответно няма и как да бъдат регистрирани. Друга причина разбира се, ако тези данни са достоверни може да се търси и в генофонда на този народ може би. Същия въпрос може да се зададе и за много от бедните африкански страни, защото в някои от тях или няма регистрирани случаи (неизследвани) или не се съобщават. Въпроси и неясноти по темата много. Ще бъде интересно за човечеството да разгадае всичко около вируса и последствията от него.

Индия граничи с Китай,няма Африканска държава, която да граничи с Китай, а това е от първостепенно значение!  Има много силно развита икономическа връзка с Китай, има добра здравна мрежа, постоянен скрининг на летища, през , който са преминали над 15 хиляди човека, не тествани, а за температура. Силно рискова за заразата. Ясно, е че брой тестове и т.н., но това не променя нещата.Защото са направени около 13 хиляди теста. Данните са на СЗО, ако и имате доверие , вярвайте, ако не има и други източници.